ممکن است در جاهایی که برداشت مو توسط روش FIT (FUE) انجام می گیرد، بعد از بهبود کاشت مو، نقطه های سفید ریز دیده شود. این نقاط در اکثر موارد، کوچک، غیر برآمده و غیر قابل تشخیص هستند، و ممکن است حتی در افرادی که پوست زرد یا تیره دارند نیز به سختی دیده شوند. همین طور، در این مطالعه، زخمهایی که دچار هیپرتروفی یا کلوئید می شوند، مورد بررسی قرار نگرفت، چرا که نخست، بیمارانی که سابقه ی چنین بیماری هایی را داشتند، از ابتدا در فهرست مطالعه قرار داده نشدند و هم چنین، در این مطالعه، از ابزارهای مناسب (مانند دستگاه چرخاننده سوزن پانچ که زخم مناسب برای خروج گرفت مو ایجاد می کرد) و سابقه و تجربه ی خوب جراحی بهره گرفته شد.
اما به هر حال، شایع ترین عارضه ای که ممکن است بعد از FUE مشاهده شود، رشد ناهمگون موها در منطقه کاشته شده است. چرا که موهایی که از نقاط مختلف بدن (غیر از ناحیه ریش) به ناحیه طاس سر، منتقل می شوند، سرعت رشد برابر با موهای ناحیه پوست سر ندارند. به همین دلیل، ممکن است برنامه آرایش و اصلاح بیمار، نا منظم گردد.
نکته ی دیگری که در آرایش و اصلاح موی بیمار، ممکن است ایجاد مشکل نماید، این است که در عمل کاشت مو که از نواحی غیر از سر، انتقال گرفت ها انجام می پذیرد، مخصوصا زمانی که از ناحیهی ریش استفاده می شود، موها حالت پذیری مختلف و گاه سخت تری نسبت به موهای ناحیه سر دارند و این عمر بیمار را مجبور می کند که به طور مرتب، موهای خود را کوتاه نگه دارد و یا وقت بیشتری برای حالت دادن به موها صرف کند. اما می توان از رنگ مو نیز در نواحی کاشته شده استفاده کرد. به همین علت، روش کاشت مو BHT برای آقایان، نسبت به خانم ها مناسب تر است. به هر حال، باید انتظارات بیمار کاملا لحاظ گردد، چرا که بیمار توقع دارد موهای کاشته شده، با این که ممکن است کوتاه باشند، قابلیت حالت پذیری و آرایش پذیری داشته باشند.
رضایت بیمارانی که در این مطالعه شرکت داشتند نسبت به عمل BHT خوب بود و حدود دو سوم بیماران در ارتباط های بعدی، به سؤالات و موارد مورد تحقیق پاسخ دادند، به هر حالت، تحقیقاتی که بعد از عمل انجام می گیرد، محدودیت هایی ذاتی دارد. چرا که همهی بیماران در نظر سنجی ها شرکت نمی کنند و همین نکته در آمار، واریانس و میانگین اطلاعات، اثر می گذارد.
هم چنین ممکن است بیماران، با دقت به نظرسنجی پاسخ ندهد، اما با تمام این عوامل که باعث تغییر در نتایج می شود، پاسخ های بیماران، نشان از رضایت کامل آنها از مراحل بهبود و عمل جراحی داشته است.
در نهایت، بیمارانی که در این تحقیق و مطالعه شرکت داشتند، پیشنهاد می کنند که از روش انتقال مو از بدن به نواحی طاس، یا نواحی که در اثر بیماری دچار از دست دادن مو شده اند استفاده شود، علی الخصوص در مواردی که ناحیه پشت سر، نمی تواند منبع کافی برای تأمین مو برای عمل کاشت مو باشد.